• Suukappale Dräger Alcotest 3000, 6510 ja 6820 -alkometriin. Meiltä saat nopeasti ja kätevästi Dräger alkotesterien suukappaleet, pillit ja muut tarvikkeet verkkokaupasta tai toimipisteeltämme. Myymme vain alkuperäisiä Dräger suukappaleita. Käyttämällä aina puhtaita suukappaleita estät tautien ja bakteerien leviämistä. Myydään kappaleittain. Voidaan lähettää 1-2 päivän kuluessa.
 • Kangasmaski Seitoy -logolla

  6.90 Sis.Alv.24%
  65 % polyesteri / 35 % puuvillainen ja uudelleenkäytettävä, kolmikerroksinen kasvosuoja,jossa on antimikrobi-käsittely. Pieneen tilaan taitettava maski voidaan pestä 60 C°. Ominaisuudet - Uudelleenkäytettävä ja konepesun kestävä 60C ° (max. 50 kertaa) - Sisin 100% puuvillakangas parantaa käyttömukavuutta - Antibakteerikäsittely tappaa 99,9% bakteerikasvustosta - Vähentää hajua aiheuttavien mikro-organismien kasvua, jotka voivat kertyä kuituihin ihokosketuksessa ja pesussa - Pitää pinnan kuivana ja poistaa hajuja - Pehmeäpintainen puuvilla on mukava päällä Päällyskangas 65 % polyester ja sisäpuoli 35 % puuvilla Vahvikekankaat : 100% puuvilla Voidaan lähettää 1-3 päivän kuluessa.
 • Sale!

  Ansmann AA paristo

  8.00 Sis.Alv.24%
  Ansmann X-power AA paristoja 20 kpl:n pakkaus. Ei sisällä elohopeaa eikä kadmiumia. Voidaan lähettää 1-3 päivän kuluessa.
 • Seitoy lahjakortti

  10.00100.00 Sis.Alv.24%
  Lahjan valinta voi olla joskus vaikeaa. Seitoy lahjakortti on kuitenkin varma valinta! Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostohetkestä ja sen voi käyttää halutessaan useammassa osassa. Lahjakortti on voimassa seitoy.fi/kauppa verkkokaupassa.
 • Dräger Alcotest 3820 -alkotesterin suukappaleita 5 kpl pakkaus. Meiltä saat nopeasti ja kätevästi Dräger alkotesterien suukappaleet, pillit ja muut tarvikkeet verkkokaupasta tai toimipisteeltämme. Myymme vain alkuperäisiä Dräger suukappaleita. Käyttämällä aina puhtaita suukappaleita estät tautien ja bakteerien leviämistä. Voidaan lähettää 1-2 päivän kuluessa.
 • Todella näppärä ja pienikokoinen automaattinen digitaalinen parkkikiekko. Tunnistaa auton liikkeen ja aktivoituu automaattisesti kun auto on pysäköity. Kuljettajan ei näin ollen enää tarvitse huolehtia pysäköintikiekosta pysäköidessään. Park Lite on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa, ja sen toiminta on taattu myös Suomen talviolosuhteissa (-40 °C). Kiekossa on suuret, helppolukuiset digitaaliset numerot etu- ja takapuolella, joten sitä on helppo käyttää ja se on myös helposti luettavissa.   Voidaan lähettää 1-2 päivän kuluessa.
 • Sale!

  Kojelautakamera Kenwood DRV-A100

  69.00 Sis.Alv.24%
  Kenwood DRV-A100 kojelautakamera sisältää 2,0 tuuman näytön, joka sopii täydellisesti kameraansa, menettämättä tarkkuutta. Tämän suunnittelun avulla voit käyttää toisto-ominaisuutta ja alkaa heti katsella juuri ottamaasi kuvaa. HDR auttaa vähentämään epätarkkuutta ja siten varmistamaan selkeät kuvat haastavissa ympäristöissä, mukaan lukien taustavalojen häiriöt päivänvalossa, katuvalojen heijastukset yöllä ja paikoissa, joissa vaalean ja pimeän kontrasti on erityisen vakava, kuten tunnelien sisäänkäynnit / poistumiset. Toimitusaika 7-14 päivää.
 • Sale!

  Dignita AM-8000 alkometri

  160.00 Sis.Alv.24%
  LUOTETTAVA JA HYVÄKSYTTY Kun kehossamme on alkoholia, olemme huonompia kuljettajia, myös seuraavana päivänä. Ratkaisu on taskuun mahtuva alkometri. Helpon puhalluksen avulla selvität, oletko ajokunnossa. Dignitan AM 8000 -alkometrissä on laadukas ja luotettava polttokennotekniikka, jota käytetään sekä ammattimaisiin että yksityisiin tarkoituksiin. Dignita AM 8000 alkometri: - Luotettava ja käyttövarma. - Sertifioitu standardin EN 16280:2012 mukaisesti, joten voit varmasti luottaa alkometriin - Sisältää sisäänrakennetun kalibrointiajastimen. - Käyttäjäystävällinen, antaa luotettavan tuloksen. - Nopea reagointiaika. - Sisältää sähkökemiallisen polttokennon, joka tunnistaa vain alkoholin ja on pitkäikäinen. - Luotettava ja käyttövarma MHF:n kuluttajatestin mukaan - Mittaustarkkuus ±0,05 ‰ arvolla 0,50 ‰ - Virtalähde: 9 V paristo - Mittausalue: 0,08 - 1,00 ‰ - Lämpenemisaika: 10 s - Puhallusaika: 6 s - Testausaika: 10 s - Muisti: 5 viimeistä mittausta - Kalibrointiväli: 12 kk / 1000 mittausta - Käyttölämpötila: 5 - 40°C Voidaan lähettää 1-5 päivän kuluessa. Huom! Myös kalibrointi onnistuu meillä

Go to Top