Seitoy Oy | Pesupalvelut
PESUPALVELUA!

Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
Puh. 06-429 2020
huolto@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7:30 – 16:30
La sop.mukaan

Autopesu Seinäjoki

Autopesu Seinäjoella onnistuu aina helposti ja sujuvasti auton huolto ja korjaus -palveluiden yhteydessä Autohuolto Seitoylla. Auton pesu sisältää kattavan autosi päältäpesun ja / tai sisäpesun edulliseen hintaan. Muistathan kuitenkin ilmoittaa pesun tarpeesta jo huollon varauksen yhteydessä.

Autopesun hinnat

Kun tuot meille autosi huoltoon tai korjaukseen, voit lisäksi valita alla esitellyistä autopesu -palveluista itsellesi sopivimman. Auton pesupakettien hinnat sekä sisällöt näet alta.

Päältäpesu 25€

Auton perus päältäpesu sisältää esipesun, painehuuhtelun, käsinpesun, kuivauksen ja ovenvälien pesun. Ei sisällä pien eikä raudanpoistoa, nämä voidaan tehdä haluttaessa lisätyönä.

Sisäpesu (suppea) 35€

Henkilöauton (2-5-paikkaisen) suppea sisäpesu sisältää lattian, penkkien ja mattojen puhtaaksi imuroinnin sekä kojelaudan pyyhinnän.

Sisäpesu 90€

Henkilöauton (2-5-paikkaisen) sisäpesu sisältää lattian ja mattojen puhtaaksi imuroinnin, penkkien pesun, ikkunoiden pesun sekä kojelaudan ja oviverhoilujen pyyhinnän. Työaika noin 3 tuntia (sisältäen käsittelyn ja verhoilun kuivumisajan). Ei sisällä homeenpoistoa, oksennuksien tai muiden vahinkojen pesuja, nämä tehdään aina tuntitöinä.

Sisäpesu (laaja) 110€

Henkilöauton (2-5-paikkaisen) laaja sisäpesu sisältää lattian, mattojen ja tavaratilan puhtaaksi imuroinnin, penkkien pesun, ikkunoiden pesun sekä kojelaudan ja oviverhoilujen pyyhinnän. Työaika noin 3 tuntia (sisältäen käsittelyn ja verhoilun kuivumisajan). Ei sisällä homeenpoistoa, oksennuksien tai muiden vahinkojen pesuja, nämä tehdään aina tuntitöinä.

Auton otsonointi 50€

Auton otsonointi on turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten eläinten, tupakan tai homeen hajua sekä ummehtuneisuutta. Auton otsonointi poistaa epätoivotut hajut ilman kemikaalijäämiä. Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni kuitenkin tehoaa vain eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Tällöin hajujen aiheuttaja täytyy poistaa ennen auton otsonointia eli esimerkiksi sisäpesu on hyvä suorittaa ennen käsittelyä. Työaika noin 4 tuntia (sisältäen käsittelyn, vaikutusajan ja tuuletuksen).

Varaa siis sinäkin seuraavan kerran autohuoltoon tullessasi auton pesu Seinäjoella kätevänä lisäpalveluna!