Seitoy Oy | Pesupalvelut
PESUPALVELUA!

Seinäjoki
Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
Puh. 06-429 2020
huolto@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7:30 – 16:30
La sop.mukaan

Jalasjärvi
Hallitie 1, 61600 Jalasjärvi
Puh. 06-457 5060
jalasjarvi@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 8:00 – 16:00

Autopesu Seinäjoki & Jalasjärvi

Autopesu Seinäjoella ja Jalasjärvellä onnistuu aina helposti ja sujuvasti auton huolto ja korjaus -palveluiden yhteydessä Autohuolto Seitoylla. Auton pesu sisältää kattavan autosi päältäpesun ja / tai sisäpesun edulliseen hintaan. Muistathan kuitenkin ilmoittaa pesun tarpeesta jo huollon varauksen yhteydessä.

Autopesun hinnasto

Kun tuot meille autosi huoltoon tai korjaukseen, voit lisäksi valita alla esitellyistä autopesu -palveluista itsellesi sopivimman. Auton pesupakettien hinnat sekä sisällöt näet alta.

⚙ Päältäpesu 25€

▪ Auton perus päältäpesu sisältää henkilöauton esipesun, painehuuhtelun, käsinpesun, kuivauksen ja ovenvälien pesun.

⚙ Päältäpesu (Laaja) 45€

▪ Auton laaja päältäpesu sisältää henkilöauton esipesun, pien ja raudanpoiston, painehuuhtelun, käsinpesun, kuivauksen ja ovenvälien pesun.
Laajan päältäpesun yhteydessä kovavahaus 80€

⚙ Moottorin pesu 20€

▪ Auton moottorin pesu sisältää moottoritilan liuotinpesun, painehuuhtelun ja paineilmakuivauksen.

⚙ Sisäpesu (suppea) 35€

▪ Henkilöauton (2-5-paikkaisen) suppea sisäpesu sisältää lattian, penkkien ja mattojen puhtaaksi imuroinnin sekä kojelaudan pyyhinnän.

⚙ Auton otsonointi 50€

▪ Auton otsonointi on turvallinen ja erittäin tehokas tapa poistaa epämiellyttäviä hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten eläinten, tupakan tai homeen hajua sekä ummehtuneisuutta. Auton otsonointi poistaa epätoivotut hajut ilman kemikaalijäämiä. Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsoni kuitenkin tehoaa vain eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Useimmat maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Tällöin hajujen aiheuttaja täytyy poistaa ennen auton otsonointia eli esimerkiksi sisäpesu on hyvä suorittaa ennen käsittelyä. Työaika noin 4 tuntia (sisältäen käsittelyn, vaikutusajan ja tuuletuksen).

Varaa siis sinäkin seuraavan kerran autohuoltoon tullessasi auton pesu kätevänä lisäpalveluna!