Seitoy Oy | Rengashotelli
KYSY LISÄÄ!

Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
06-429 2020
huolto@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7:30 – 16:30
La sop.mukaan

Rengaspalvelut

Autohuolto Seitoy tarjoaa kattavat rengaspalvelut kaikkiin eri tarpeisiin Seinäjoen alueella! Monipuolisiin palveluihimme lukeutuu niin rengashotelli sekä rengasmyynti, kuin myös renkaiden vaihto, tasapainotus ja paikkaus.

– Renkaiden kausivaihto
– Renkaiden tasapainotus
– Rengashotelli
– Renkaiden paikkaukset
– Rengasmyynti

Kaikki rengaspalvelut toteuttaa asiantunteva ja alalta pitkän kokemuksen omaava korjaustiimimme.

Renkaiden vaihto

Renkaiden vaihto Seinäjoen alueella onnistuu kauttamme helposti ja edullisesti – kun tuot autosi korjaamoomme, vaihdamme vanhojen renkaiden tilalle uudet joko suoraan jonotilanteen mukaan (ks. lisätietoa autokorjaamo ilman ajanvarausta) tai jo etukäteen sovittuna ajankohtana. Ajanvaraukset sekä jonotilanteen tiedustelut voit tehdä numeroon 06 – 429 2020.

Rengashotelli

Etsinnässä rengashotelli Seinäjoelta? Autohuolto Seitoy hoitaa puolestasi vanhojen ja uusien renkaiden säilytyksen. Näin ollen säästät tilaa autotallissa tai kotisi kellarissa, kun et joudu enää säilömään tilaa vaativia renkaita omissa tiloissasi. Kun siis etsit rengashotellia esimerkiksi kesärenkaiden tai talvirenkaiden säilytykseen Seinäjoen alueelta, ota meihin yhteyttä! Huolehdimme renkaistasi siihen saakka, kunnes sinä niitä taas tarvitset.