Seitoy Oy | Toyota merkkihuolto Seinäjoki
PALVELUA!

Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
Puh. 06-429 2020
huolto@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7:30 – 16:30
La sop.mukaan

Toyota merkkihuolto

Toyota merkkihuolto takaa Toyota ajoneuvostasi aina luotettavan matkakumppanin, vielä vuosienkin saatossa kertyneiden ajokilometrien jälkeen. Me kun tunnemme autosi kaikkein parhaiten, olipa kyseessä sitten pienempi vian korjaus tai ajoneuvon täysi huolto. Tarjoamme myös Seinäjoen alueella noutopalvelua, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse tuoda ajoneuvoasi toimipisteellemme.

Toyota huolto Seinäjoella pitkällä kokemuksella

Toyota huolto suoritetaan meillä aina vankalla ammattitaidolla ja nykyaikaisilla laitteilla. Toimipisteemme sijaitsee Seinäjoella, jossa toimimme maahantuojan valtuuttamana Toyota huoltoliikkeenä. Näin ollen meiltä onnistuu niin määräaikaishuolto, kuin myös tarvittavat korjaus- sekä takuutyöt. Mikäli sinulla on huoltosopimus, voit myös huollattaa autosi meillä. Mahdolliset Toyotan ja Lexuksen takaisinkutsukampanjat huomioidaan aina autosi huollon yhteydessä.

Lisätietoa Toyota-merkkihuollosta

Moottoriöljynä käytössämme oleva Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) on ainoa moottorin voiteluaine, joka on juuri sinun autoasi varten. Toisin kuin muut öljymerkit kaikki TMGO-voiteluaineet on testattu ja kehitetty erityisesti Toyota-autoja varten ja siksi ne vastaavat parhaiten juuri sinun autosi moottorin tarpeisiin.

Varaa aika merkkihuoltoon

Kun siis Toyota huolto Seinäjoella tulee ajankohtaiseksi, varaa autohuolto helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksella! Voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan, samalla kun näet hinnan huollollesi saman tien. Merkkihuollon pääset varaamaan osoitteessa www.toyota.fi/seitoy

VARAA TOYOTA HUOLTO!