Seitoy Oy | Toyota merkkihuolto Seinäjoki
PALVELUA!

Seinäjoki
Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
Puh. 06-429 2020
huolto@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7:30 – 16:30
La sop.mukaan

Jalasjärvi
Hallitie 1, 61600 Jalasjärvi
Puh. 06-457 5060
jalasjarvi@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 8:00 – 16:00

Toyota merkkihuolto

Varaa Toyota merkkihuolto Seinäjoelle tästä

Voit olla meihin yhteydessä myös
☎ Puhelimella 064292020 (Seinäjoki) ja 064575060 (Jalasjärvi)
📧 Sähköposti huolto@seitoy.fi (Seinäjoki) ja jalasjarvi@seitoy.fi (Jalasjärvi)
📃 Yhteydenottolomakkeella
👉 Suorat yhteystiedot

Toyota-merkkihuolto takaa Toyota ajoneuvostasi aina luotettavan matkakumppanin, vielä vuosienkin saatossa kertyneiden ajokilometrien jälkeen. Me kun tunnemme autosi kaikkein parhaiten, olipa kyseessä sitten pienempi vian korjaus tai ajoneuvon täysi huolto. Tarjoamme myös Seinäjoen alueella noutopalvelua, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse tuoda ajoneuvoasi toimipisteellemme.

Toyota huolto pitkällä kokemuksella

Toyota huolto suoritetaan meillä aina vankalla ammattitaidolla ja nykyaikaisilla laitteilla. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella ja Jalasjärvellä, joissa toimimme maahantuojan valtuuttamana Toyota huoltoliikkeinä. Näin ollen meiltä onnistuu niin määräaikaishuolto, kuin myös tarvittavat korjaus- sekä takuutyöt. Mikäli sinulla on huoltosopimus, voit myös huollattaa autosi meillä. Mahdolliset Toyotan ja Lexuksen takaisinkutsukampanjat huomioidaan aina autosi huollon yhteydessä.

Toyota Relax – jopa 10 vuotta veloituksetonta turvaa

Toyota Relax tuo mielenrauhaa auton omistamiseen veloituksetta jopa kymmeneksi vuodeksi. Toyota Relax -turva aktivoituu automaattisesti jokaisesta määräaikaishuollosta. Asiakkaalle maksuton turva on voimassa huoltovälin kerrallaan ja jatkuu automaattisesti aina, kun auto huolletaan meillä huolto-ohjelman mukaisesti.

Toyota laaja määräaikaishuolto sisältää kaiken autosi tarvitseman

Toyota määräaikaishuolto pitää Toyotasi Toyotana. Määräaikaishuolto on valmistajan määrittämä autohuolto, jonka huoltokohteet määritellään kilometri tai aikaperusteisesti. Seuraamalla määräaikaishuollon huolto-ohjelmaa säilytät auton takuun ja pidät Toyotasi hyvässä kunnossa. Useimmiten määräaikaishuolto suoritetaan noin vuoden välein ja näistä joka toinen on laajempi määräaikaishuolto, nimeltään laaja määräaikaishuolto.

Säännöllinen huolto tuo huolettomammat ajokilometrit. Sinun ei ole pakko olla autojen ammattilainen, tämän takia me olemme olemassa ja hoidamme Toyotasi viimeisen päälle kuntoon riippumatta tietotaidoistasi.

Tarvittaessa saat meiltä edullisen sijaisauton huollon ajaksi tai maksuttoman polkupyörän. Tehdäksemme elämästäsi helpompaa tarjoamme Seinäjoen alueella noutopalvelua, jonka ansiosta sinun ei enää tarvitse tuoda ajoneuvoasi toimipisteellemme.

Toyota huolloissa käytettävä moottoriöljy

Moottoriöljynä käytössämme oleva Toyota Genuine Motor Oil (TGMO) on ainoa moottorin voiteluaine, joka on juuri sinun autoasi varten. Toisin kuin muut öljymerkit kaikki TMGO-voiteluaineet on testattu ja kehitetty erityisesti Toyota-autoja varten ja siksi ne vastaavat parhaiten juuri sinun autosi moottorin tarpeisiin.

Varaa aika merkkihuoltoon

Joten, kun Toyota huolto tulee ajankohtaiseksi, varaa autohuolto helposti ja nopeasti Toyota-huoltovarauksella! Voit valita sinulle parhaiten sopivan ajan, samalla kun näet hinnan huollollesi saman tien. Merkkihuollon Seinäjoelle pääset varaamaan osoitteessa www.toyota.fi/seitoy

VARAA TOYOTA HUOLTO!