Seitoy Oy | Sijaisauto
PALVELUA!

Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
Puh. 06-429 2020
huolto@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7:30 – 16:30
La sop.mukaan

Sijaisauto korjauksen ajaksi

Etsinnässä sijaisauto korjauksen ajaksi Seinäjoelta? Kun jätät autosi huollettavaksi Seinäjoen alueella toimivalle Autohuolto Seitoylle, pääset korjauksen aikana hoitamaan arjen askareet edullisella Toyota sijaisautollamme! Kätevä palvelu mahdollistaa siis liikkumisen entiseen tapaan oman autosi ollessa vielä huollossa. Muistathan mainita sijaisauton tarpeesta jo huollon varauksen yhteydessä.

Sijaisauton hinta

Auton varaaminen onnistuu etukäteen huoltovarauksen tekemisen yhteydessä ja saat sen heti käyttöösi, kun saavut tuomaan oman autosi huoltoajalle. Sijausauton hinta ei myöskään päätä huimaa, sillä hinnat sisältävät polttoaineen ja vakuutukset. Tutustu siis sinäkin edullisiin palveluhintoihimme ja varaa Toyota sijaisauto meiltä seuraavan huollon tai korjauksen yhteydessä!

⚙ 15€/3h (max.50km)
⚙ 25€/8h (max.50km)
⚙ 35€/vrk (max.100km, hinta ei sisällä polttoainetta)

Auto lainaan viikonlopuksi

Sijaisauto voidaan vuokrata myös koko viikonlopuksi edulliseen 65€ hintaan (max. 250km, hinta ei sisällä polttoainetta). Tällöin auto luovutetaan perjantaina klo 16:30 ja palautetaan maanantaina klo 7:30 mennessä.

Polkupyörä käyttöön veloituksetta

Mikäli et tarvitse autoa lainaan huollon ajaksi, tarjoamme sinulle halutessasi myös polkupyörän täysin veloituksetta käyttöösi koko korjauksen ajaksi.