Seitoy Oy | Toyota varaosat Seinäjoki
VARAOSIA!

Seinäjoki
Päivölänkatu 34, 60120 Seinäjoki
Puh. 06-429 2020
huolto@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 7:30 – 16:30
La sop.mukaan

Jalasjärvi
Hallitie 1, 61600 Jalasjärvi
Puh. 06-457 5060
jalasjarvi@seitoy.fi

Avoinna:
Ma-Pe 8:00 – 16:00

Toyota varaosat ja varusteet

Laajasta Toyota varaosat valikoimastamme löydät kattavasti kaikki alkuperäiset osat ja lisävarusteet kaikkiin Toyota ja Lexus autoihin. Suosittelemmekin käyttämään ainoastaan aitoja ja alkuperäisiä, merkkikohtaisia varaosia. Ne kun pitävät autosi aitona, säilyttäen sen alkuperäisen laadun ja varmistaen häiriöttömän toiminnan ajokilometreistä sekä vuosista toiseen. Kaikki alkuperäislisävarusteet ovat suunniteltu sopimaan saumattomasti yhteen auton muiden osien kanssa sekä vastaamaan tarpeitasi ja personoimaan Toyota autosi entistä tyylikkäämmäksi.

Lisätietoa alkuperäisistä varaosista ja varusteista

Toyota varaosien tukkumyynti

Palvelemme useita yksityisiä korjaamoja ja korikorjaamoja sekä vaihtoautoliikkeitä alkuperäisten Toyota ja Lexus varusteiden ja varaosien sekä autotarvikkeiden toimittamisessa. Aina kustannustehokkaasti, sujuvasti ja joustavasti.

Tukkumyynti palvelee sinua numerossa 06-429 2022 sekä sähköpostilla huolto@seitoy.fi

Huom! Halutessanne saatte meiltä veloituksetta käyttöönne alkuperäisen Toyota/Lexus Microcat varaosaohjelmiston, mistä näkee kuvien ja varaosanumeroiden lisäksi myös voimassa olevat hinnat.

Varaosia harrasteautoihin

Meiltä saat varaosat kaikkiin Toyota, Lexus ja Scion malleihin, mukaan lukien myös kaikki JDM ja USA mallit. Meiltä löytyy kattavasti alkuperäisiä mikrofilmejä sekä varaosakirjoja, mistä saamme osanumerotiedot vanhempiinkin ajoneuvoihin ja näin ollen voimme saada hankittua osat vanhempiin ajoneuvoihin. Kysy vain rohkeasti mitä olet vailla autosi vuosimallista ja tuontimaasta riippumatta!

Tiedustelut numerosta 06-429 2022 tai sähköpostilla huolto@seitoy.fi

Jos tarvitset Toyota tai Lexus varaosia Seinäjoella, voit halutessasi tulla käymään myös suoraan toimipisteellämme. Muista myös tarvittaessa kysyä muita toimitusmahdollisuuksia! Toimitamme alkuperäisiä Toyota ja Lexus varaosia ympäri Suomea matkahuollon kautta.