30 päivää korotonta maksuaikaa!

Autohuolto rahoituksella

Tarjoamme Svean kautta sinulle mahdollisuuden maksaa autosi huollon korottomalla ja kuluttomalla laskulla, 30:n päivän maksuajalla tai erämaksulla. Myyjämme tarkistaa henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Autohuollon osamaksu

Mikäli laskun summa ylittää 100 euroa, voit halutessasi vielä eräpäivään mennessä päättää maksaa laskun erissä. Erissä maksaminen on joustavaa, sillä voit itse päättää, kuinka suuren summan lyhennät kuukaudessa. Minimilyhennys on 10% avoinna olevasta saldostasi. Erissä maksamisen ohjeet on tulostettu laskusi tilisiirtolomakkeelle. Minimilyhennys on 10% avoinna olevasta saldostasi. Erissä maksamisen ohjeet on tulostettu laskusi tilisiirtolomakkeelle.

Hae alustavaa luottopäätöstä tekstiviestillä

Lähetä avainsana AUTO, henkilötunnuksesi ja haluttu summa numeroon 04573950161 (esim. AUTO 010180-123X 500). Saat vastauksen välittömästi paluuviestinä. Alustava päätös ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä ja sovitaan sinullekin ammattitaitoinen autohuolto!