Diesel Applicator Spray

16.80 Sis.Alv.24%

Diesel Applicator Spraytä käytetään dieselmoottoreiden imujärjestelmän puhdistamiseen. DAPS poistaa tehokkaasti erittäin pinttyneet ja raskaat jäämät. Puhdistuksella palautetaan venttiilien ja imujärjestelmän, erityisesti imuventtiilien, männänrenkaiden toiminta. Innovatiiviset voiteluaineet suojaavat moottoria ja järjestelmää puhdistuksen aikana.

Voidaan lähettää 2-7 päivän kuluessa.

Tuotetunnus (SKU): 43208 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Diesel Applicator Spray

Ominaisuudet
Diesel Applicator Spraytä käytetään dieselmoottoreiden imujärjestelmän puhdistamiseen. DAPS poistaa tehokkaasti erittäin pinttyneet ja raskaat jäämät. Puhdistuksella palautetaan venttiilien ja imujärjestelmän, erityisesti imuventtiilien, männänrenkaiden toiminta. Innovatiiviset voiteluaineet suojaavat moottoria ja järjestelmää puhdistuksen aikana .
Käyttö
Huoltotuote kaikille dieselkäyttöisille moottoreille. Suositellaan moottoreille, joissa on hiukkassuodatin, turbo ja katalysaattori.
Käyttöohje
Suihkua moottorin ollessa käynnissä dieselmoottorin ilmanottoaukkoon ilmamassamittarin jälkeen. Käytä
autoa korotetuilla kierroksilla n. 2000- 2500 rpm. Mikäli moottori käy sujuvasti niin suihkuta tuotetta jatkuvasti ilmanottoaukkoon, jos kierrokset laskevat kun sumutetaan niin sumuta lyhyillä purskeilla. Suositellaan käytettäväksi huollon yhteydessä esim. kerran vuodessa.
Riittoisuus
400ml riittää 1-2 käsittelyyn
Vaikutusaika
noin. 20 sekuntia
Tekniset tiedot
Fyysinen tila: aerosoli Väri: kirkas / väritön Haju: aromaattinen Leimahduspiste: <0 °C Syttymislämpötila:> 200 ° C
Tiheys 20 ° C: 0,815-0,825 g / cm³
Vedenkestävä

Voidaan lähettää 2-7 päivän kuluessa.

Go to Top