• Sale!

  Ansmann AA paristo

  8.00 Sis.Alv.24%
  Ansmann X-power AA paristoja 20 kpl:n pakkaus. Ei sisällä elohopeaa eikä kadmiumia. Voidaan lähettää 1-3 päivän kuluessa.
 • Sale!

  Kojelautakamera Kenwood DRV-A100

  69.00 Sis.Alv.24%
  Kenwood DRV-A100 kojelautakamera sisältää 2,0 tuuman näytön, joka sopii täydellisesti kameraansa, menettämättä tarkkuutta. Tämän suunnittelun avulla voit käyttää toisto-ominaisuutta ja alkaa heti katsella juuri ottamaasi kuvaa. HDR auttaa vähentämään epätarkkuutta ja siten varmistamaan selkeät kuvat haastavissa ympäristöissä, mukaan lukien taustavalojen häiriöt päivänvalossa, katuvalojen heijastukset yöllä ja paikoissa, joissa vaalean ja pimeän kontrasti on erityisen vakava, kuten tunnelien sisäänkäynnit / poistumiset. Toimitusaika 7-14 päivää.
 • Todella näppärä ja pienikokoinen automaattinen digitaalinen parkkikiekko. Tunnistaa auton liikkeen ja aktivoituu automaattisesti kun auto on pysäköity. Kuljettajan ei näin ollen enää tarvitse huolehtia pysäköintikiekosta pysäköidessään. Park Lite on suunniteltu ja kehitetty Tanskassa, ja sen toiminta on taattu myös Suomen talviolosuhteissa (-40 °C). Kiekossa on suuret, helppolukuiset digitaaliset numerot etu- ja takapuolella, joten sitä on helppo käyttää ja se on myös helposti luettavissa.   Voidaan lähettää 1-2 päivän kuluessa.
 • Sale!

  Seisontajarruvaijeri (oikea) ST165 ST185

  35.00 Sis.Alv.24%
  Tarvike (Japanparts) oikea seisontajarruvaijeri autoon Toyota Celica 4WD ST165 vm.1987/10 - 1989/8 ST185 vm.1989/10 - 1993/9 Voidaan lähettää 1-3 päivän kuluessa.
 • Sale!

  XPYRO Minisammutin

  9.90 Sis.Alv.24%
  Xpyro Minisammutin on erinomainen lisä paloturvallisuuteen kotitalouksille ja yrityksille. Pienen kokonsa ansiosta se on helppo pitää esillä tai kuljettaa mukana. Minisammuttimen toimivuus perustuu tehokkaan sammutusaineen lisäksi nopeuteen ja alhaiseen käyttöönottokynnykseen. Kuka tahansa, joka osaa käyttää spraypulloa, osaa käyttää myös minisammutinta. Xpyro Minisammutin on täysin huoltovapaa ja kestää vähintään 10 vuotta. Voidaan lähettää 1-2 päivän kuluessa.

Go to Top