• Land Cruiser lippalakki

  37.00 Sis.Alv.24%
  Tämä kestävä khaki lippalakki on valmistettu kierrätetystä polyesterikankaasta ja kierrätetystä polyesteriverkosta sivulla ja takana, mikä tekee siitä korkealaatuisen. Voidaan lähettää 1-5 päivän kuluessa.
 • Land Cruiser lippalakki

  37.00 Sis.Alv.24%
  Tämä harmaa-laivastonsininen lippalakki on kestävä lippis, joka on valmistettu kierrätetystä polyesterikankaasta ja kierrätetystä polyesteriverkosta sivulla ja takana, mikä tekee siitä korkealaatuisen. Voidaan lähettää 1-5 päivän kuluessa.
 • Osoita tiimisi tukea tällä allekirjoitetulla Kalle Rovanperän kuljettajan lippalakilla. Lippiksessä on uusi GR-design kirjailtuna edessä punaisena piikin alla ja kumitettu TOYOTA GAZOO Racing -merkki takana. Sivulle on brodeerattu Kalle Rovanperän signeeraus ja vasemmalla hänen nimensä Suomen lipun alla. Yksi koko sopii kaikille, sillä lippassamme on säädettävä selkähihna, jossa on lukko. Voidaan lähettää 1-5 päivän kuluessa.
 • TEQ lippalakki

  8.00 Sis.Alv.24%
  Tyylikäs baseball-lippalakki, missä on prodeerattu TEQ -logo edessä ja oikealla Toyota Nostalgia ry -logo. Takaosan tarrakiinnitys antaa koolle säätövaraa ja on siksi helppo kaiken kokosiille käyttäjille. Superhyvä peruslippis! Materiaali 100% puuvillaa Voidaan lähettää 1-3 päivän kuluessa.

Go to Top