• Toyota jarrurasva

  26.00 Sis.Alv.24%
  Toyotan alkuperäinen jarrukumirasva mm.liukutappeihin ja jarrumännäntiivisteisiin. Voidaan lähettää 1-5 päivän kuluessa.
 • Toyota Touch-up korjausmaali on täsmälleen oikea tuote pienten naarmujen ja kiveniskemien maalaamiseen. Säänkestävä ja valoa kestävä koostumus antaa kestävän pinnan ja värit sovitetaan täydellisesti Toyota-tuotevalikoimaan. Toyota korjausmaali sisältää 9ml perusmaalin ja 9ml lakan. HUOM! Ilmoita tilatessa värinumero tai auton rekisteritunnus, kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla! Voidaan lähettää 1-30 päivän kuluessa.
 • Toyota Touch-up Aerosol on täsmälleen oikea tuote pitkien naarmujen ja suurempien korikorjausten maalaamiseen. Säänkestävä ja valoa kestävä koostumus antaa kestävän pinnan ja värit sovitetaan täydellisesti Toyota-tuotevalikoimaan. Lisäksi aerosolina maalihävikki on vähäistä, erikoislaitteita ei tarvita ja sitä voidaan käyttää käytännössä missä tahansa. Sisältää 150ml perusmaalin ja 150ml lakan. HUOM! Ilmoita tilatessa värinumero tai auton rekisteritunnus, kaikkia sävyjä ei välttämättä ole saatavilla! Voidaan lähettää 1-30 päivän kuluessa.
 • Toyota moottoriliima

  79.00 Sis.Alv.24%
  Toyotan alkuperäinen musta moottoriliima. Voidaan lähettää 1-5 päivän kuluessa.
 • Toyota moottorinpesu bensa

  22.80 Sis.Alv.24%
  Toyota Petrol Engine Flush - moottorin sisätilan ja voitelujärjestelmän puhdistusaine. Huippuluokan tuotetta on saatavana erikseen bensiini- ja dieselmoottoreille Öljynvaihdon yhteydessä Toyota Genuine Engine Flush:lla tehtävällä käsittelyllä on seuraavat edut: * Puhdistaa lietteen ja nokikertymät moottorin voitelujärjestelmästä​ * Pitää moottorin suorituskykyisenä * Ehkäisee moottorin kulumista Öljynvaihtoa edeltävä käsittely bensiinimoottoreille. 1. Ennen öljynvaihtoa kaada 1 pullo (300ml) Toyota Petrol Engine Flush moottoriin. Jos öljytilavuus on yi 6 litraa, käytä 2 pulloa (600ml). 2. Käynnistä moottori ja anna sen käydä tyhjäkäynnillä 10 minuuttia. 3. Sammuta moottori ja poista käytetty moottoriöljy. 4. Laita uusi öljynsuodatin paikalleen ja lisää uusi moottoriöljy. Varoitus: Älä siirrä ajoneuvoa silloin, kun puhdistusaine on käytössä. Voidaan lähettää 1-7 päivän kuluessa.
 • Toyota moottorinpesu diesel

  22.80 Sis.Alv.24%
  Toyota Diesel Engine Flush - moottorin sisätilan ja voitelujärjestelmän puhdistusaine. Huippuluokan tuotetta on saatavana erikseen bensiini- ja dieselmoottoreille Öljynvaihdon yhteydessä Toyota Genuine Engine Flush:lla tehtävällä käsittelyllä on seuraavat edut: * Puhdistaa lietteen ja nokikertymät moottorin voitelujärjestelmästä​ * Pitää moottorin suorituskykyisenä * Ehkäisee moottorin kulumista Öljynvaihtoa edeltävä käsittely dieselmoottoreille. 1. Ennen öljynvaihtoa kaada 1 pullo (300ml) Toyota Diesel Engine Flush moottoriin. Jos öljytilavuus on yi 6 litraa, käytä 2 pulloa (600ml). 2. Käynnistä moottori ja anna sen käydä tyhjäkäynnillä 10 minuuttia. 3. Sammuta moottori ja poista käytetty moottoriöljy. 4. Laita uusi öljynsuodatin paikalleen ja lisää uusi moottoriöljy. Varoitus: Älä siirrä ajoneuvoa silloin, kun puhdistusaine on käytössä. Voidaan lähettää 1-7 päivän kuluessa.
 • Toyota vaihteistoliima

  83.00 Sis.Alv.24%
  Toyotan alkuperäinen vaihteistoliima. Voidaan lähettää 1-5 päivän kuluessa.

Go to Top